Cart 0
Illustrationer i tidsløse design
 

Kunstneren

Jakob Sargin er en dansk-tyrkisk kunstner og illustrator med en stor passion for det billedkunstlige håndværk. Han blander realistiske og surrealistiske elementer, der smelter sammen i fantasifulde scenarier.

Inspireret af dyreverdenen, menneskets levevis og sønnen, Ferdinand, bliver Jakob næret af at visualisere sine forestillinger og tanker.

"For mig er et hvidt lærred inspirerende i sig selv. Når jeg kigger på det, så føler jeg mig fuldstændig fri og afkoblet.

Siden jeg har været helt lille, har jeg altid haft et behov for at skabe og visualisere. I sin tid startede jeg med det analoge medie, hvor akrylmalingen var mit foretrukne redskab. Jeg fik kendskab til det billedkunstlige univers i teenageårene, da min mor, som er en dygtig akvarelmaler, introducerede håndværket til mig. Jeg husker tydeligt, at jeg straks følte mig hjemme, nærmest som en fisk i vandet.

I dag maler jeg stadig på samme måde, men det fysiske bomuldslærred er skiftet ud med et hvidt, digitalt lærred. Det er nemt at gå til, og det sviner ikke i lejligheden, når min 1-årige søn kravler rundt".